feladatlaptar_white_transparent_210x50.png 

Megnyílt Magyarország első online feladatlapáruháza. A feladatlapok online elérhetőségével egyszerűen, és gyorsan juthatunk fejlesztő feladatokhoz. A Feladatlaptár portálon online elérhető több, mint 1000 darab feladatlap óvodásoknak, iskolásoknak majdnem minden tantárgyból. A kiválasztott és megvásárolt feladatlapok korlátlan számban bármikor nyomtathatók. 

A Feladatlaptár sokféle feladattípuson keresztül közelít a tanulnivalóhoz. Mindegyik típus megoldása kihívás a gyerekek számára. Legfontosabb szempont feladatlapjaink összeállításánál, hogy olyan feladatsorokat kínáljunk, melyek játékosak, és valami újat visznek a gyakorlás unalmas hétköznapjaiba.

A feladatok bővítik az ismereteket. De megoldásuk közben nem csak az ismeretek gazdagodnak, hanem fejlődik a figyelem, a logikus gondolkodás, a problémamegoldó készség, a szövegértés, a nyelvi készségek és a kreativitás. Mindaz az ismeret, mely feldolgozásra kerül, csupán eszköz ahhoz, hogy a rejtvény megoldódjon, színező elkészüljön. A Feladatlaptár esetében is tudás nélkül nincs jó megoldás.

Arról, hogy melyik feladatlap, melyik terület fejlesztését segíti, részletesen a feladatlapok ajánlójában olvashatunk. A kínálatban találhatunk szövegértős színezős feladatokat, tematikus szó- és keresztrejtvényeket. Több, mint száz pénzhasználat kialakítását segítő feladatlapot alsó tagozatos tanulók számára. De megtalálhatóak klasszikus népmesék rejtvényekbe ágyazott feldolgozása is.

A különböző foglalkoztató füzetekkel szemben a Feladatlaptár nagy előnye, hogy lehetőséget biztosít a személyre szabott válogatásra. Csak azokat a feladatlapokat kell megvenni, melyekre a gyereknek valóban szüksége van és szívesen csinálja meg. A széles kínálat valódi válogatást tesz lehetővé mindannyiunk számára.

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása